Ékszereinkről

Ékszer webshopunkban található gyűrűk, karkötők, karláncok, medálos nyakláncok és fülbevalók az úgynevezett „Made with CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements” swarovski kristály felhasználásával készülnek. Ezt azt jelenti, hogy az ékszerekben lévő kristályok swarovski kristályok, viszont az ékszert,amibe a kristály belekerült nem a swarovski cég készítette, ezért nincs is benne SWAN logo, hanem egy partner gyártó cég. Az ékszer webshopban található összes ékszer antiallergén ón- és nikkelmentes ötvözetből készül, arany, fehér arany, ródium illetve bizonyos esetekben platina bevonattal. Ékszereink allergiát nem okoznak. A felhasznált arany és fehér arany minden esetben 18 karátos. Fürdésnél, zuhanyozásnál, mosogatásnál mindenképp le kell venni az ékszert!

Ékszer webshopunkban található swarovski kristályos ékszerek gyártója ISO9001 minőség tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyet 2000-ben kapott meg. az 1995-ben alapított cég több, mint 50 000 m2-en, több mint 4000 alkalmazott dolgozik azon, hogy szebbnél szebb swarovski kristályos ékszerek közt válogathass nap, mint nap.

Az ékszer webshopban található ékszerek 90%-ban raktáron vannak, a rendelést követően általában 48 órán belüli a DPD futárszolgálat kiszállítja a megrendelt ékszert. Ha esetleg elfogyna készletről az adott ékszer darab, a webshopunk ezt jelzi neked,s előrendelést veszünk fel rá. Általában 10-21 napon belül beszerezzük külföldi raktárunkból a megrendelt darabot és kiszállítjuk neked.

Ékszereink, ahogy a képeken is láthatóak, gyönyörűen csillognak. Minden termékre 15 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk!

Az ékszerek készítésénél felhasznált anyagokról:

A Swarovski kristályról


Daniel Swarovski 1862-ben született Csehországban.

21 évesen, megszületett benne az elhatározás, hogy forradalmasítja a kristálymegmunkálás területét. Siemens és Edison technikai újításai inspirálták, hogy kifejlesszen egy kristályvágó gépet, amely tökéletesre munkálja meg az anyagot. Álma megvalósulására 9 évet kellett várnia, s 1892-ben szabadalmaztatta az eljárást. Az új eljárással gyorsabbá és pontosabbá vált a munka, mint korábban. Új korszak nyílt a kristályok világában.

Daniel Swarovski 1895-ben alapította meg a ma is ismert cég elődjét, sógorával Franz Weis-szel és Armand Kosmannal.

A Swarovski kristályok speciális lézer technikával vágott, különleges minőségű ólomkristály. Az ólomkristály anyaga és a vágás pontossága által létrehozott fénytörések okozzák a Swarovski kristály színjátszó ragyogását. A fejlesztésekkel a mai napig nem álltak le az osztrák vállalatnál: folyamatosan igyekeznek „javítani a jót”.

Az ékszereknél felhasznált ötvözetről:

Termékeink réz alapú ötvözetből készülnek, arany, fehér arany, illetve egyes estben platina bevonattal. A felhasznált arany és fehér arany minden esetben 18 karátos. A bevonat vastagsága: ,03-0.05mic.

Törődjön ékszerével, meghálálja!!!

Ékszereink minden estben kiváló minőségűek, de ahhoz, hogy szépségüket megőrizzék, nekünk is tennünk kell! Ime néhány tanács és javaslat, melyek segítségével elérhetjük, hogy ékszereink megtartsák csillogásukat és fényüket.

1) Alváskor, úszáskor és tisztálkodáskor kérjük, vegye le az ékszert.
2) Tisztításhoz ne használjon vizet, tisztítófolyadékot vagy egyéb folyadékot, amely alkoholt tartalmaz. Kerüljük el, hogy az ékszer a parfümünkkel érintkezzék.
3) Amikor épp nem viseljük, az ékszert tartsuk a dobozában, vagy puha bársony zsákocskában. Ne tegyük ki az ékszert hosszú távú erős napsugárzásnak, illetve párás levegőnek..
4) Viselés után tisztítsuk meg az ékszert puha, száraz ruhával.

Gyűrű-méret segédlet

Figyelem! Kérünk, hogy mielőtt gyűrűt vásárolsz, még a rendelés leadása előtt határozd meg a pontos gyűrűméretedet. Ha nem vagy biztos magadban, akkor használd a mellékelt segítő táblázatot, és az útmutatót. Ha egy barátnődnek/ismerősödnek szeretnél vásárolni, akkor kérd meg, hogy hajtsa végre az első három pontot Ő is, és a kapott érték segítségével biztos, hogy a meglepetés tényleg jó lesz.

A pontos gyűrűméret meghatározása három egyszerű lépésben:

1. Fogj egy vékony papírcsíkot, vagy egy darab madzagot.

2. Tekerd az ujjad köré, és jelöld meg, így kapsz egy, az ujjad átmérőjének megfelelő hosszúságú darabot.

3. Mérd meg milliméter pontossággal, és a mellékelt táblázat segítségével most már könnyen meg tudod határozni a gyűrűméretedet.

Gyűrűméret-táblázat:

Gyűrű méret (US)

Gyűrű belső átmérő (mm)

Mért kerület (mm)

# 6

16,5

 52-52.5

# 7

17,3

 53.5-54

# 8

18,2

 56.5-57

# 9

18,9  

 59-59.5Amennyiben van olyan gyűrűje, amelyik jó Önre, a dolga még könnyebb: mérje meg a belső átmérőjét.