Garancia


Karórák esetében:

Kiszállítás előtt minden esetben ellenőrizzük a vásárolt karóra szíját, az elemet, a óraszerkezet működését és a díszítő elemek meglétét. Ennek ellenére is előfordulhat azonban, hogy a kiküldött karóra hibás. Ezért 15 napon belül bármilyen hibával visszavesszük a terméket. Ez idő alatt kiderül, ha a karórának bármilyen gyártási problémája lenne.

Ezt követően az 1 év garancia csak és kizárólag az óraszerkezet meghibásodására vonatkozik, nem terjed ki az elemre, az óra szíjra, az üvegre, a mutatókra, a strasszokra és a tokra. Nem rendeltetésszerű használat esetén (pl. víz, leesés, nem szakképzett személy általi felnyitás vagy túlerőltetés esetén stb.) a garancia azonnal elveszik.

Ékszerek esetében:

Kiszállítás előtt minden esetben ellenőrizzük a vásárolt ékszerek kristályait, különböző díszítő elemek meglétét. Az ékszerekre 3 hónap garanciát vállalunk. Ennek ellenére is előfordulhat azonban, hogy a kiküldött ékszer hibás. Ezért 15 napon belül bármilyen hibával visszavesszük a terméket.

A garanciaérvényesítés menete:

Ha úgy gondolod meghibásodott a karórád vagy hiányzik egy kristály az ékszerből, vedd fel velünk az info@orabizsu.hu e-mail címen a kapcsolatot. Természetesen telefonálhatsz is, de abban az esetben is arra fogunk kérni, hogy a hibát e-mailen jelezd.

Az e-mailben tüntesd fel a terméknevet, a számlaszámot és írd le az óra működésével, illetve az ékszerrel kapcsolatban tapasztalt problémát. A lehető legrövidebb időn belül felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy orvosoljuk a problémát. Az előzetes egyeztetés nélkül visszaküldött csomagokat nem tudjuk kezelni.