Rendelése menete


Az orabizsu.hu webáruházban vendégként és regisztrált felhasználóként is vásárolhatsz.

Regisztrált felhasználóként

- könnyebben és gyorsabban vásárolhatsz, 
- nyomon követheted rendelésedet, 
- elsőként értesülhetsz legújabb termékeinkről, fejlesztéseinkről, nyereményjátékainkról. 

A regisztrációhoz töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A regisztráció díjmentes.

 

Kívánságlista és összehasonlítás


Nézelődés közben a megtetszett terméket gyűjtsd a „Kívánságlistára”. Ha nehezen tudsz dönteni, akkor az „Összehasonlítás” gombra kattintva pontosabb képet kaphatsz a különböző termékek jellemzőiről.


Vásárlás előtt a legjobban tetsző termékeket  tedd a „Kosárba” . Ha további termékeket is szeretnél választani, akkor kattints a "Vásárlás folytatása" gombra, a vásárlás befejezéséhez pedig az oldal tetején vagy szélén található "Kosár" gombra.


Kosár és Pénztár használata


Kiválasztott termékeket, illetve a „Kosár” tartalmát az oldal tetején található  „Kosaram” linkre kattintva bármikor ellenőrizheted. 

Amennyiben van, add meg a kedvezményre jogosító kuponkódodat. A kedvezmény összege a vásárlás végösszegéből automatikusan levonásra kerül.

Itt még változtathatsz a Kosár tartalmán, illetve a szükséges információk megadása után elküldheted rendelésedet.

Regisztrált felhasználóként az adatokat elmentjük, így későbbi vásárlásaid során nem kell újra megadnod. A kiszállítást szerződött partnerünk, az MPL és a GLS futárszolgálat teljesíti!

Ha rendelésen módosítani szeretnél, akkor csupán a „Kosaram” linkre kattints. Rendelésedről visszaigazoló e-mailt küldünk.

A rendelés elküldése előtt mindenképpen tájékozódj a szállítási és fizetési feltételekről, valamint garancia feltételekről. Az egyes árucikkeknél feltüntetett árak a fizetendő bruttó árak, amelyek a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Ha esetleg a kiválasztott termék épp elfogyott, erről azonnal értesítünk.