Rólunk

A www.orabizsu.hu webáruházat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a most a nagyon divatosnak számító, különleges szépségű, ragyogó swarovski kristályos ékszereket és divatos, elegáns karórákat bárki által hozzáférhetővé, megfizethetővé tegyük.


Ékszereink  arannyal, fehérarannyal bevont ötvözetből készül. Az összes ékszer az úgynevezett „Made with CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements” osztrák kristály, valamint cirkónia, topáz, zafír  kristályokból készült.
Az orabizsu.hu ékszereinek készítésénél kizárólag Ausztriából származó, kiváló minőségű kristályokat használnak. Termékpalettánk összeállításánál célunk volt, hogy mindenki megtalálja a hozzá való ékszereket, amelyek bármely alkalommal vagy évszakban viselhetőek, és bármely öltözet ragyogó kiegészítői lehetnek, passzolnak egyéniségünkhöz, életmódunkhoz, életkorunkhoz. Az összes ékszer anyaga ón- és nikkelmentes ötvözet, allergiát nem okoznak. Felületük arannyal, fehérarannyal, rózsaarannyal vagy ródiummal van bevonva. Normál használat mellett (mosakodásnál, zuhanyozásnál célszerű levenni, tűző napra ne tegyük ki, vegyszerektől óvjuk) az aranyozás, ródiumozás nem kopik, nem színeződik el, fényét, csillogását megtartja. Árainkat igyekszünk úgy megszabni, hogy az ékszereinket bárki számára hozzáférhetővé tegyük.  Érdemes folyamatosan figyelni nyereményjátékainkat, kuponkedvezményeinket!

 

Céges információk:

Név: Eliot Development Kft.
Címe: 3300 Eger Hatvani kapu tér 8. 3/21.
Adószám: 25574896-2-10
Cégjegyzékszám: 10-09-035788
Számlavezető bank: Gránit Bank
Bankszámlaszám: 12100011-17828475
E-mail: info@orabizsu.hu
Tel.: +36 1 279 6822